Dans laat je inleven en inleving is waar het allemaal mee begint! Door je in te leven in een ander komt alles in een ander daglicht te staan.

In deze lessenreeks leven we ons helemaal uit! We gaan dansend op zoek naar wie je bent en schuwen er niet voor om onszelf van buitenaf te bekijken. Hoe voelt het wanneer je een andere rol danst dan de rol die je jezelf toe dicht? Wat doet het met je om je al dansend weg van de groep te verplaatsen, of juist in het middelpunt van de groep te staan?

“ Dansen is leuk! Met dans werk je aan je muzikaliteit, coördinatie, concentratie, ritmegevoel, presentatie, conditie, ruimtelijke ontwikkeling en je stimuleert je linker hersenhelft enorm. Maar dans kan nog veel meer met je doen!” -Claire Heutink

Dansen is leuk, maar het kan nog veel meer met je doen! Met dans werk je aan je muzikaliteit, coördinatie, concentratie, ritmegevoel, presentatie, conditie, ruimtelijke ontwikkeling en je stimuleert je linker hersenhelft enorm.

Disciplines: Dans,
Doelgroep: Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Soort activiteit: Maatwerk
Groepsgrootte: Maximaal 18
Duur: 45 minuten
Frequentie: In overleg met de school
Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag de hele dag
Locatie: Op school
Kosten:  €60,00 per workshop
Bijzonderheden: De workshop vindt op school plaats, in een leeg lokaal (speellokaal), vrij van obstakels en is ruim genoeg om met een groep kinderen te kunnen dansen. Het liefst een gladde vloer (geen tapijt of beton). Een stopcontact voor de geluidsinstallatie.